Olet osa dynaamista logistiikkayhteisöä.

DTH-Palvelut Oy on osa dynaamista logistiikkayhteisöä. Jos olet proaktiivinen, luotettava ja innokas oppimaan, erityisesti varastotyössä, tervetuloa joukkoomme. Olemme dynaaminen yhteisö logistiikasta kiinnostuneita ihmisiä, jotka etsivät ratkaisuja asiakkaidemme varastojen tehokkuuden maksimoimiseksi.

DTH-Palvelut Oy arvostaa kovaa työntekoa, luotettavuutta, vastuullisuutta ja myönteistä asennetta. Jos sinulla on nämä ominaisuudet, rohkea liittyä joukkoomme, vaikka kokemusta olisi rajoitetusti.

Liityttyäsi yhteisöömme voit työskennellä eri teollisuudenaloilla, kuten auton varaosavarastoissa, elintarviketehtaan varastoissa, ruokatukkukaupan varastoissa jne. Pääasialliset tehtävät liittyvät varastotoimintoihin, kuten vastaanottamiseen, purkamiseen, poimintaan, pakkaamiseen jne. Työ tehdään asiakkaiden tiloissa, joten työtehtävät ja -paikat vaihtelevat.

Kiinnitämme erityistä huomiota kasvaviin lahjakkuuksiin ja tarjoamme selkeän suunnitelman koulutukseen ja itsekehityskeskusteluihin jokaiselle työntekijälle taitojen ja tiedon parantamiseksi ja tulevaisuuden urapolkuja varten.

Olemme myös joustavia työsopimuksissa, joten jos olet freelancer ja voit työskennellä osa-aikaisesti, tiettynä ajanjaksona tai etsit kokopäiväistä työtä vakituisella työsopimuksella, ota yhteyttä, niin huolehdimme lopusta.

Uskomme vahvasti, että yhteisö on vahva vain, kun sen jäsenistä huolehditaan hyvin, ja meidän mielestämme jokainen ansaitsee työskennellä paikoissa, jotka vastaavat parhaiten hänen kykyjään ja vastineeksi saada kilpailukykyinen palkka. Siksi kannustamme sinua liittymään joukkoomme ja yhdessä rakentamaan tulevaisuutta.

Kasvuohjelma

DTH-Palvelut Oy:ssä pidämme henkilöstöä koko liiketoimintamme perustana, ja kiinnitämme vakavaa huomiota henkilöstön kasvuun ja kehitykseen eri keinoin.

Kiertämällä työn sisältöä ja -paikkoja kannustamme henkilöstöä näkemään suuremman kuvan työstä, mukaan lukien koko prosessi, joka sisältää eri vaiheet ja työtehtävät. Sisäisen koulutuksen tarjoaminen yhdessä kokeneiden alan asiantuntijoiden kanssa on yksi mekanismeista.

Työskentelemme myös aktiivisesti akateemisten laitosten, kuten ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa yhteistyön luomiseksi ja työpaikkoihin liittyvien kurssien avaamiseksi, jotta henkilöstö voi osallistua ja parantaa taitojaan.

Avoimet työpaikat opiskelijoille

Tarjoamme opiskelijoille erilaisia työmahdollisuuksia eri paikoissa joustavilla työajoilla. Joten jos etsit osa-aikaista työtä varastossa opintojesi ohella tai kesäloman aikana, älä epäröi napsauttaa alla olevaa rekisteröintipainiketta. Kesätyömme alkavat usein toukokuussa ja jatkuvat syyskuuhun asti. Lisäksi voit työskennellä kausityöntekijänä talvi- tai kevätlomien aikana.

Arvostamme vahvasti kovaa työtä, luotettavuutta, vastuullisuutta ja myönteistä asennetta. Työskennellessäsi kanssamme sinua ohjaa kokeneet työntekijämme. Työkokemus on siksi se, mitä odotamme suuresti, mutta jos sinulla on mainitut ominaisuudet, ole rohkea liittymään joukkoomme, vaikka kokemusta olisi rajoitetusti. Emme jätä sinua yksin työskentelemään ilman tarvittavia taitoja. Tavoitteenamme on edistää henkilökohtaista kasvua työssä, ja pyrimme luomaan oppimisympäristön suoraan työpaikalla, jotta voit oppia työskennellessäsi ja soveltaa oppimaasi koulusta.