DTH tarjoaa laajan valikoiman lisäarvopalveluita varasto-operaatioissa, jotka menevät perus tavaroiden keräilyn ja pakkaamisen yli. Erittäin joustavalla ja kokeneella tiimillään DTH voi lähettää tiiminsä jäseniä nopeasti asiakkaan varastoihin ja suorittaa työt ilman pitkää odotusaikaa tai monimutkaisia menettelyjä. DTH:n usein asiakkaiden kysymät suosituimmat lisäarvopalvelut ovat:

- Pakkaus ja etiketöinti/uudelleenetiketöinti: Tähän voi sisältyä räätälöidyt pakkaukset, etiketöinti, uudelleenetiketöinti ja brändäyspalvelut.

- Kokoonpano ja kitting: DTH:n tiimi voi koota tuotteita tai luoda räätälöityjä paketteja asiakkaille.

- Tavaroiden vastaanotto: Tähän sisältyy tavaroiden purkaminen konteista, tavaroiden kunnon tarkistus ja vastaanotettujen tavaroiden määrän kirjaaminen asiakkaan järjestelmään.

- Laadunvalvonta: DTH:n tiimi suorittaa laadunvalvontatarkastuksia ja -tarkistuksia saapuviin ja lähteviin tuotteisiin.

- Tilausten täyttö: DTH:n tiimi hoitaa koko tilausten täyttöprosessin, sisältäen tilausten vastaanoton, tuotteiden keräilyn ja pakkaamisen sekä niiden lähettämisen asiakkaille.

- Paluu logistiikka: DTH:n tiimi hoitaa tuotteiden palautuksen ja hävittämisen, sisältäen niiden korjaamisen tai kunnostamisen tarvittaessa.

- Varastonhallinta: DTH:n tiimi hallitsee varastotasot, tekee inventaariolaskentaa ja tarjoaa reaaliaikaista näkyvyyttä varastotasoihin.

Tarjoamalla näitä lisäarvopalveluita, DTH voi auttaa asiakkaitaan virtaviivaistamaan heidän toimitusketjuoperaatioitaan ja lisäämään tehokkuutta, säästämään kustannuksia, lisäämään joustavuutta jne.